ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ | ΣΤi
49
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-49,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Δραστηριότητα ΣΤi
Δημοσιογραφική αποστολή στις εγκαταστάσεις της ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Επταμελής δημοσιογραφική ομάδα από την Αθήνα υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της, η Ένωση Αγρινίου. 
Πρόκειται για έμπειρους συντάκτες που καλύπτουν το αγροτικό και αγροδιατροφικό ρεπορτάζ σε Μέσα εθνικής εμβέλειας οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στην περιοχή την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Μαρτίου.

Στη δημοσιογραφική αποστολή συμμετείχαν οι:

  1. Γωγώ Κατσέλη / Ελεύθερος Τύπος / Διαπιστευμένη συντάκτης ΥΠΑΑΤ, υπεύθυνη ένθετου Αγροτικός Τύπος
  2. Αλέξανδρος Μπίκας / Agrenda / agronews.gr
  3. Γιάννης Τσατσάκης / Ύπαιθρος Χώρα
  4. Σπήλιος Kαταφυγιώτης / ΑΓΡΟBUSINESS
  5. Πέτρος Αλεξανδρής / agro24.gr / Αγροτικό ένθετο Agricola, Καθημερινής / 
  6. Σταύρος Παϊσιάδης / agrotypos.gr 
  7. Γιώργος Αλεξάκης / reporter.gr
Οι συμμετέχοντες συντάκτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίζουν την Ένωση Αγρινίου, τα στελέχη της καθώς και την παραγωγική διαδικασία, τις ιδιαιτερότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

 

 Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εργασίας ΟΕΦ, που υλοποιεί ο Α.Σ. “ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ”, επιτελείο έμπειρων δημοσιογράφων, με εξειδίκευση στο αγροτικό ρεπορτάζ, επισκέφθηκαν τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγρινίου. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι υπηρεσίες και οι δομές της Ένωσης, η λειτουργία των εργοστασίων και παραγωγικών μας μονάδων, οι παράλληλες δράσεις καθώς και η πορεία υλοποίησης του εν λόγω προγράμματος.

Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε αρχικά ένα δείπνο γνωριμίας όπου οι συντάκτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Πρόεδρο κ. Θωμά Κουτσουπιά, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Καλλίμορφο, το γενικό διευθυντή κ. Νίκο Καζαντζή μαζί με μέλη της διοίκησης και υπηρεσιακά στελέχη της Ένωσης. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης έστρεψαν το ενδιαφέρον τους γύρω από θέματα που άπτονται της λειτουργίας του Συνεταιρισμού, αλλά και ζητήματα ευρύτερου αγροτικού ενδιαφέροντος.

Την επόμενη μέρα ακολούθησε ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία του υποκαταστήματος του ΑΣ Αγρινίου στην Αμφιλοχία, όπου ο Πρόεδρος κ. Θωμάς Κουτσουπιάς με το γενικό διευθυντή κ. Νίκο Καζαντζή,  παρουσίασαν στους συντάκτες τη λειτουργία, τις πολυάριθμες δραστηριότητες, τα προϊόντα και τις προοπτικές του Συνεταιρισμού και των μελών της.
Επιπλέον, προκειμένου να αποκτήσουν ολοκληρωμένη εικόνα και να διαπιστώσουν από κοντά τις διαδικασίες που καθιστούν μοναδική την ποικιλία ελιών της περιοχής, οι δημοσιογράφοι περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου επεξεργασίας και τυποποίησης ελιάς στην περιοχή Σπολάιτα Αγρινίου, όπου την ξενάγηση ανέλαβε η διευθύντρια κ. Ακριβή Κούκη και μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης παρουσίασαν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τις δυνατότητες του εργοστασίου.
Η δημοσιογραφική ομάδα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη διαδικασία επεξεργασίας της βρώσιμης ελιάς  και να ενημερωθεί από τους προϊσταμένους της μονάδας για τις δραστηριότητες του εργοστασίου.
 

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Κάντε ‘κλικ’ στη κάθε εικόνα για να δείτε το δημοσίευμα

Reporter.gr

Ελεύθερος Τύπος

Agrotypos.gr

Agro24.gr

Agronews.gr

Agro24.gr

ellinikigeorgia.gr

Agrobusiness